Scouts

Scouts zijn stoere jongens en meiden van 11 tot en met 15 jaar die iedere week op vrijdagavond (19:00 – 20:45) bijeenkomen op het scouting gebouw. Scouts laten zich niet zomaar iets vertellen. Ze leren bij ons om samen te werken en respect te hebben voor elkaar. Elke week doen we onder begeleiding van enthousiaste stafleden afwisselende programma’s zowel binnen als buiten. 

Kamperen? Scouts zijn niet bang voor buitenleven. Hoogtepunt van elk Scouts jaar is het zomerkamp waar we met zn allen ergens gaan kamperen en een hele week spannende activiteiten ondernemen. Je eigen keuken bouwen? Geen probleem! Op pad met alleen een kompas en een slecht leesbare kaart? Jij kan het! 

Plezier?  Plezier staat bij Scouting voorop. Maar Scouting is meer. Bij Scouting ontdek je de wereld om je heen. En daar leer je van. Je verlegt steeds je grenzen op een avontuurlijke manier. Je leert je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Als je straks 15 bent en naar de Explorers gaat, kan jij zelfstandig beslissingen nemen. Leiding wordt steeds meer begeleiding. Jij maakt je eigen avontuur. Je weet hoe je uitdagingen moet aanpakken. En daar heb je voor de rest van je leven voordeel van.

Zien wij jou ook volgende week?!!

Wil je direct contact opnemen met de scoutsstaf voor vragen over de groep, het programma en opkomsten, mail dan naar giants@scoutingheer.nl