We beschikken over een secretaris, een penningmeester, twee bestuursleden.  Kort samengevat komt het erop neer dat de voorzitter de algemene leiding heeft. De secretaris verricht alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van het secretariaat zoals het verzorgen van de correspondentie, het notulen van de bestuursvergaderingen enz. en onze penningmeester beheert de geldstroom.

Wij zijn op zoek naar een energieke groepsvoorzitter.

Ben jij enthousiast en daadkrachtig en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je betekenisvol kunt zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers iets op te bouwen in je eigen buurt? Mooi!

Met ingang van het nieuwe seizoen 2021 – 2022 hebben wij geen voorzitter meer, hierdoor hebben wij een onvolledig bestuur en komt het bestaansrecht van onze vereniging in het geding.

Jij bent….

…voorzitter van het verenigingsbestuur van scouting Anne Frank Sint Jan. Als voorzitter weet je de kwaliteiten van de bestuursleden te herkennen en optimaal in te zetten voor de vereniging. Je bent in het bezit van een helicopterview en staat midden in de praktijk in de vereniging.

Wat doet de voorzitter?

  • Je zorgt voor de algemene aansturing van de vereniging.
  • Je bent het visitekaartje van onze vereniging.
  • Je leidt de bestuursvergaderingen en zorgt dat besluiten worden genomen.
  • Je stemt de werkzaamheden in het bestuur af.
  • Je weet de bestuursleden te motiveren, stimuleren en adviseren.

Belangrijk:

  • Je onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijke reglement van Scouting Nederland.
  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder.
  • Je bent bereid een verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen of kunt deze overleggen.

Inschatting in tijdsbelasting is lastig te maken, maar is zeker bespreekbaar.

What’s in it for you?

Je bekleedt een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen en jongeren en zo een bijdrage levert aan hun ontwikkeling.

Je werkt in deze functie samen met een groep betrokken en enthousiaste vrijwilligers en doet uiteraard veel nieuwe contacten op.

Deze functie biedt jou de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met ons bestuur via bestuur@scoutingheer.nl

Daarnaast kunnen we altijd nog handjes gebruiken. Lijkt het je leuk om af en toe iets voor scouting te doen? Neem contact met ons op via info@scoutingheer.nl